„ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас" АД
„ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас" АД

Новини

ЛУКОЙЛ ПОДАРИ НА ОБЩИНА КАМЕНО ПЕТ НОВИ ДЕТСКИ ПЛОЩАДКИ

{ 28.7.2016 г. 0:00:00 }

​Днес в Камено бе открита нова детска площадка. Тя е един от петте нови модерни комплекса, подарени на децата на Община Камено с подкрепата на Компанията „ЛУКОЙЛ“. Три площадки са разположени в град Камено, още две - в селата Винарско и Черни връх. Всички обекти са построени в съответствие с най-високите стандарти за безопасност. 

В тържественото мероприятие взеха участие кметът на Община Камено Жельо Вардунски, Председателят на Управителния съвет на „ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас“ АД (дружество в състава на Групата „ЛУКОЙЛ“) Сергей Андронов и Областният управител на Бургаска област Вълчо Чолаков. Жельо Вардунски изрази благодарност на „ЛУКОЙЛ“ за подкрепата и подчерта, че този проект е едно от множеството добри дела на Компанията в полза на жителите на Община Камено.

„Новите детски площадки са още един символ на дългогодишното ни сътрудничество с Община Камено, резултат от което са ред успешно реализирани общественополезни проекти. Изградена е спортна площадка, обновени са обекти на образователната и социалната инфраструктура на територията на общината: СОУ „Христо Ботев“, детска градина „Слънце“, читалище „Просвета“ и други. За „ЛУКОЙЛ“ благотворителността е неразделна част от съвременното предприемачество, затова и в най-сложните от икономическа гледна точка времена тя никога не е прекъсвала“, - каза Председателят на Управителния съвет на „ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас“ Сергей Андронов, като добави, че в бъдеще се планира реализация на нови проекти.

  • Новина във формат PDF

Това може да е интересно